Corporate events

Corporate events

Welkom

Organisatie van workshop / cocktailworkshop voor professionele evenementen. Met een maximale duur van drie uur is de prijs van de activiteit gebaseerd op een groep van tien personen en bedraagt deze 45 euro per deelnemer. De reiskosten variëren afhankelijk van de regio en het aantal kilometers (0,34 cent / km).

Natuurlijk komen we hier met onze apparatuur, onze sappen en onze kwaliteitsgeesten. Wat de activiteit betreft, maakt ons team van professionals een moment om van dit moment een geweldig moment te maken door uitdagingen te organiseren en games aan de deelnemers aan te bieden. Leuke activiteiten om onze passie te delen en u technieken te leren voor het maken van twee tot drie cocktails.

Om de ervaring uniek te maken, is ons team hier om u te adviseren door rekening te houden met uw smaak en verwachtingen.

Vooruitgang

Om het spel aantrekkelijk en leuk te maken, zullen er twee gelijke teams worden gevormd met als enige doel het bereiken van de beste cocktail. Een leuke animatie die zich in verschillende fasen afspeelt:

[1]
Zodra de presentaties zijn gemaakt, begint onze professionele barman met het uitleggen van de basisprincipes die moeten worden toegepast om een ​​heerlijke cocktail te maken. Om dit te doen, zal hij zijn kennis van het onderscheid en het huwelijk van verschillende smaken delen, voordat hij de rol van gebruiksvoorwerpen uitlegt. Ten slotte zal het de tip van de presentatie van de cocktail onthullen zodat deze een prachtige visuele weergave heeft.

[2]
De deelnemers worden door affiniteit ingedeeld in groepen en elk team wordt uitgedaagd om de beste cocktail te behalen in relatie tot een thema of een vooraf gedefinieerde kleur.

[3]
Aan het einde van de activiteit en de toegewezen tijd hebben de teams de taak om hun realisatie aan de jury te presenteren (samengesteld uit de barman en drie andere personen gedefinieerd door de groep), zodat ze aantekeningen kunnen maken met betrekking tot de smaak, originaliteit en presentatie. Het team dat de meeste punten scoort, wordt verkozen tot de grote winnaar en ontvangt verrassingsgeschenken.